Er zijn heel veel boeken over voeding, afvallen en diëten « Welkom bij Gewichtsconsulente Limburg
Gezond Gewicht – Gezond leven
Bel me voor meer informatie: 06-42061695

Er zijn heel veel boeken over voeding, afvallen en diëten

Ik ben Mylene Ruyters en schrijfster van het boek “Wat zou Mylene zeggen”. Vaak krijg ik de vraag waarom ik een boek heb geschreven over voeding, afvallen en een gezonde leefstijl. Er zijn toch al zo veel boeken hierover geschreven, wat is er nu zo anders aan dit boek?

Er zijn inderdaad veel boeken geschreven die gaan over voeding en afvallen en mijn mening hierover is “als die boeken werken dan werken ze”. Echter ik wilde een boek schrijven met als uitgangspunt “Ik mag alles eten”. Een boek dat gebaseerd is op wat je WEL mag eten i.p.v. wat je NIET mag eten. Een boek dat eenvoudig en ongecompliceerd is en waarbij je gezondere keuzes leert maken en leert kiezen voor gezondere alternatieven. Een gezondere leefstijl krijg je door haalbare doelen te stellen waarbij je je lekker in je vel voelt en het ook leuk en gezellig blijft en waarbij je lief bent voor jezelf. Mijn manier van leven dus. En daarover gaat dit boek.

Gr.

Mylène RuytersMylene Ruyters gewichtsconsulente Limburg

 

 

Print Friendly

Geen reactie mogelijk.

wat zou Mylene zeggen

gewichtsconsulente Mylene Ruyters

Laatste berichten

  • Automatisme Automatisme
    Hoe zorg je dat je nieuwe eetgedrag een automatisme wordt. Dit doe je...
  • Mijn radar Mijn radar
    Mijn radar Ik krijg vaak de vraag van klanten hoe het kan dat...

Uw BMINaar de BMi tabel »

© 2011-2019 All Rights Reserved