Gezond leven, minder betalen! « Welkom bij Gewichtsconsulente Limburg
Gezond Gewicht – Gezond leven
Bel me voor meer informatie: 06-42061695

Gezond leven, minder betalen!

Gezond leven, minder betalen!

Vanaf heden is het mogelijk via mij een unieke code te ontvangen waarmee u gebruik kunt maken van een “fit en gezond lifestyle” collectiviteitskorting bij een van de volgende zorgverzekeraars:  De Amersfoortse, Menzis, ONVZ, AGIS, Delta Loyd, VGZ, Avero Achmea of OHRA Wanneer u bij mij een GCN coaching traject ingaat kunnen u en uw gezinsleden dus profiteren van een korting op uw zorgpremie die kan oplopen tot wel 10%!

 

Uw gezondheid is nu uw voordeel!

Tevens is er vanuit de aanvullende verzekering vaak deels vergoeding voor de kosten, omdat ik ben aangesloten bij BGN. Vraag hiervoor informatie op bij uw zorgverzekering.

 

Afslanken was nog nooit zo voordelig!!

Print Friendly

Geen reactie mogelijk.

wat zou Mylene zeggen

gewichtsconsulente Mylene Ruyters

Laatste berichten

  • Automatisme Automatisme
    Hoe zorg je dat je nieuwe eetgedrag een automatisme wordt. Dit doe je...
  • Mijn radar Mijn radar
    Mijn radar Ik krijg vaak de vraag van klanten hoe het kan dat...

Uw BMINaar de BMi tabel »

© 2011-2020 All Rights Reserved