Toscaanse tomaten uit de oven « Welkom bij Gewichtsconsulente Limburg
Gezond Gewicht – Gezond leven
Bel me voor meer informatie: 06-42061695

Toscaanse tomaten uit de oven

Toscaanse tomaatjesDit eenvoudig bijgerecht is zo lekker en zo simpel dat ik me af vraag waarom ik niet zelf op dit idee ben gekomen. De credits van dit gerecht gaan volledig naar een dierbare vriendin van me:)

Voor dit bijgerecht voor 4 personen heb je het volgende nodig:

  1. 500 gram zoete tomaatjes
  2. 3 teentjes knoflook
  3. verse basilicum
  4. beetje olijfolie

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200 graden. Halveer de tomaatjes en snijdt de knoflook klein. Doe alles in een ovenschaaltje en voeg naar smaak nog wat zout en peper toe. Zet het ovenschaaltje ongeveer 15- 20 minuutjes in de oven en de Toscaanse tomaatjes zijn klaar!

Smakelijk

Mylene Ruyters Gewichtsconsulente Limburg

Print Friendly

Geen reactie mogelijk.

wat zou Mylene zeggen

gewichtsconsulente Mylene Ruyters

Laatste berichten

  • Automatisme Automatisme
    Hoe zorg je dat je nieuwe eetgedrag een automatisme wordt. Dit doe je...
  • Mijn radar Mijn radar
    Mijn radar Ik krijg vaak de vraag van klanten hoe het kan dat...

Uw BMINaar de BMi tabel »

© 2011-2020 All Rights Reserved