Banaan – pindakaas muffins « Welkom bij Gewichtsconsulente Limburg
Gezond Gewicht – Gezond leven
Bel me voor meer informatie: 06-42061695

Banaan – pindakaas muffins

Banaan - pindakaas muffinsAfgelopen week heb ik heerlijke banaan – pindakaas muffins gebakken. Lekker, gezond en gemakkelijk. Hoe fijn is dat. Je kunt ze eten als ontbijt, of als lekker tussendoortje. Je kunt ze “naturel” eten of je eet ze zoals ik, belegd met wat kaas, boter of pindakaas.

Benodigdheden:

 • 75 gram speltmeel
 • 8 gram bakpoeder
 • 1 theelepel kokosboter of roomboter
 • eiwitpoeder in vanillesmaak of je gebruikt vanille extract of een zakje vanillesuiker
 • 75 gram magere kwark
 • 2 eieren
 • 1 rijpe banaan
 • 1 eetlepel pindakaas

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 180 graden. Mix alle ingrediënten goed door elkaar. Vul de vormpjes (ik gebruik siliconenvormpjes) met het mengsel. Let op: vul de vormpjes niet tot de rand omdat het mengsel in de oven nog gaat rijzen. Doe ze in de oven en laat de muffins 20 minuutjes bakken.

Eet smakelijk!

Mylene Ruyters

 

Print Friendly

Geen reactie mogelijk.

wat zou Mylene zeggen

gewichtsconsulente Mylene Ruyters

Laatste berichten

 • Automatisme Automatisme
  Hoe zorg je dat je nieuwe eetgedrag een automatisme wordt. Dit doe je...
 • Mijn radar Mijn radar
  Mijn radar Ik krijg vaak de vraag van klanten hoe het kan dat...

Uw BMINaar de BMi tabel »

© 2011-2020 All Rights Reserved