Mag ik rode wijn drinken? « Welkom bij Gewichtsconsulente Limburg
Gezond Gewicht – Gezond leven
Bel me voor meer informatie: 06-42061695

Mag ik rode wijn drinken?

Mag ik rode wijn drinken?

 Matig alcoholgebruik, dat wil zeggen maximaal 1 glas per dag voor vrouwen en twee voor mannen, kan bij mensen vanaf de middelbare leeftijd de kans op hart- en vaatziekten verminderen. Dat geldt met name voor mensen vanaf de middelbare leeftijd. Vaak wordt gezegd dat wijn in dit opzicht het beste zou zijn. Voor zover bekend maakt het echter niet uit wat voor soort drank wordt gedronken. Het effect lijkt vooral toe te schrijven aan de alcohol zelf. Gezond eten is een betere manier om het hart gezond te houden dan dagelijks een glaasje.

Print Friendly
Laat een reactie achter

wat zou Mylene zeggen

gewichtsconsulente Mylene Ruyters

Laatste berichten

  • Automatisme Automatisme
    Hoe zorg je dat je nieuwe eetgedrag een automatisme wordt. Dit doe je...
  • Mijn radar Mijn radar
    Mijn radar Ik krijg vaak de vraag van klanten hoe het kan dat...

Uw BMINaar de BMi tabel »

© 2011-2020 All Rights Reserved