Wat is het beste moment om met afvallen te beginnen? « Welkom bij Gewichtsconsulente Limburg
Gezond Gewicht – Gezond leven
Bel me voor meer informatie: 06-42061695

Wat is het beste moment om met afvallen te beginnen?

Wat is het beste moment om met je nieuwe leefstijl te beginnen?

Antwoord; Nooit. Er is nooit een beste moment om te beginnen.Als je me vraagt wat is een goed moment om te beginnen dan is mijn antwoord; Nu. Het is namelijk zo dat er nooit een 100% geschikt moment is. Er zijn altijd moeilijke situaties in het verschiet. Zijn het geen feestdagen, verjaardagen, stress dan zijn het wel onvoorziene situaties die misschien komen! Moeilijke momenten en situaties zijn er altijd. Dus begin nu en ervaar moeilijke momenten niet meer als moeilijk. Jij bepaalt wat je eet en niet de situatie waarin je je bevindt. Om op deze manier te denken zal eten een minder grote rol in je leven gaan spelen.

Print Friendly
Laat een reactie achter

wat zou Mylene zeggen

gewichtsconsulente Mylene Ruyters

Laatste berichten

  • Automatisme Automatisme
    Hoe zorg je dat je nieuwe eetgedrag een automatisme wordt. Dit doe je...
  • Mijn radar Mijn radar
    Mijn radar Ik krijg vaak de vraag van klanten hoe het kan dat...

Uw BMINaar de BMi tabel »

© 2011-2020 All Rights Reserved