Boek “Wat zou Mylene zeggen?” « Welkom bij Gewichtsconsulente Limburg
Gezond Gewicht – Gezond leven
Bel me voor meer informatie: 06-42061695

Boek “Wat zou Mylene zeggen?”

Het boek “Wat zou Mylene zeggen? Ik mag alles eten!” is te verkrijgen bij o.a. Bol.com en Bruna.nl

De gangbare manieren om gewicht te verliezen blinken uit door een overdaad aan “verboden.” Bovendien zijn ze vaak erg eenzijdig. Uit onvrede over het bestaande aanbod besloot voedingsconsulente Mylène Ruyters een methode te ontwikkelen om gezond en toch lekker te kunnen eten. Inmiddels hebben meer dan 60 consulenten de Ik mag alles eten-methode overgenomen en dit aantal groeit nog steeds explosief.

De nadruk ligt op het veranderen van je leefstijl en absoluut niet op diëten. Je mag alles eten terwijl je alles mag eten, geweldig toch! Het “enige” wat je hoeft te doen is de juiste keuzes te maken.

wat-zou-mylene-zeggen Mylène Ruyters

Wat zou Mylène zeggen? Ik mag alles eten! is gebaseerd op het werkboek van deze bewezen succesvolle afslankmethode. Een boek met no-nonsense tips over lekker eten zonder je figuur te verliezen.

Eigentijds, direct en een tikkeltje brutaal: Mylène neemt geen blad voor de mond. Jezelf kwellen en uithongeren is niet meer aan de orde. Het motto van Mylène is immers “Ik mag alles eten!”

Met een eigen radioprogramma, een stralende verschijning en een fikse dosis enthousiasme is Mylène de “next big thing” op het gebied Lifestyle & Health.

Print Friendly

wat zou Mylene zeggen

gewichtsconsulente Mylene Ruyters

Laatste berichten

  • Automatisme Automatisme
    Hoe zorg je dat je nieuwe eetgedrag een automatisme wordt. Dit doe je...
  • Mijn radar Mijn radar
    Mijn radar Ik krijg vaak de vraag van klanten hoe het kan dat...

Uw BMINaar de BMi tabel »

© 2011-2023 All Rights Reserved