Moeilijke momenten « Welkom bij Gewichtsconsulente Limburg
Gezond Gewicht – Gezond leven
Bel me voor meer informatie: 06-42061695

Moeilijke momenten

Moeilijke momenten  met eten:

Wie kent het niet! Drukke dag gehad en eindelijk na het avondeten is er dan een rustmoment en plof je op de bank met ……….een bakje chips…….

Afvallen is niet alleen maar een kwestie van het juiste dieet. was het maar zo! Het is vaak vooral een mentale kwestie. Dat verklaart ook waarom veel mensen het zo moeilijk vinden om vol te houden of om op gewicht te blijven. De moeilijke momenten spelen daarbij een grote rol. s’Avonds bij de tv lekker een zak chips, gezellig samen een glaasje wijn drinken met wat borrelnootjes erbij. Vaak zijn vooral de momenten moeilijk als u alleen bent en er eigenlijk geen rem is die u weerhoudt om naar eten te grijpen.

Gewichtsconsulente Limburg (GCL) heeft hiervoor de oplossing. Omdat ik weet hoe moeilijk het is om af te vallen en om op gewicht te blijven heb ik een extra service bedacht, namelijk de ’24 uurs service’. Op moeilijke momenten kun je me altijd bellen of sms-en zodat je de verleidingen makkelijker kunt weerstaan. Samen zorgen we dat we je doel halen!

Mocht het zo zijn dat ik niet meteen kan reageren? Denk dan “Wat zou Mylene zeggen”

Mvg,

Mylène Ruyters

Print Friendly

wat zou Mylene zeggen

gewichtsconsulente Mylene Ruyters

Laatste berichten

  • Automatisme Automatisme
    Hoe zorg je dat je nieuwe eetgedrag een automatisme wordt. Dit doe je...
  • Mijn radar Mijn radar
    Mijn radar Ik krijg vaak de vraag van klanten hoe het kan dat...

Uw BMINaar de BMi tabel »

© 2011-2023 All Rights Reserved