Gewichtsconsulente Limburg biedt nu de mogelijkheid om ook via e coaching begeleidt te worden. En online afslanken Welkom bij Gewichtsconsulente Limburg
Gezond Gewicht – Gezond leven
Bel me voor meer informatie: 06-42061695

Online afslanken

Online afslanken, afslanken via skype

Voor wie is E-coaching (online coaching, online afslanken) geschikt?

e coaching online afslanken

e coaching online afslanken

Wil je met normaal eten gewicht verliezen, je eigen tijd indelen, online afvallen, maar mis je toch die stok achter de deur van persoonlijk contact?

Nu is er ook de mogelijkheid om met de hulp van Gewichtsconsulente Limburg via internet af te slanken.E-coaching is een relatief nieuwe manier van coachen waarbij je niet wekelijks op vaststaande momenten bij een coach op bezoek hoeft, maar je toch een steuntje in de rug nodig hebt. Op deze manier bespaar je een hoop tijd en kun je toch je doel bereiken om slanker en fitter te worden. Je volgt het traject van slankmetgcn e-coaching volgens de “ik mag alles eten” methode en daarnaast krijgt je nog persoonlijke begeleiding via skype.

Als je je leefstijl en eetgedrag wilt veranderen en als je een aantal kilo’s kwijt wilt raken kun je bij verschillende GCN gewichtsconsulenten of afslankcoaches terecht. Een coaching programma kan echter veel tijd in beslag nemen. Je moet immers naar de coach of gewichtsconsulente toe reizen, over het algemeen op vastgestelde momenten in de week. Dit kan lastig zijn als je een drukke baan, (jonge) kinderen hebt of een leven dat zo afwisselend is dat het moeilijk is om afspraken te plannen. E-coaching, ook wel online coaching genoemd, kan dan uitkomst bieden.

Door digitale begeleiding win je dus tijd, plan je zelf wanneer het jou uitkomt om in de theorie te duiken en wordt je niet belemmerd in je alledaagse werkzaamheden.

Het enige wat je nodig hebt is voldoende intentie en motivatie om je doel te behalen en te behouden. Zie jij jouw doel al voor je?

Voor meer informatie kun je de website www.slankmetgcn.nl bekijken of neem contact met mij op.

Mylène Ruyters gewichtsconsulente Limburg

Print Friendly

wat zou Mylene zeggen

gewichtsconsulente Mylene Ruyters

Laatste berichten

  • Automatisme Automatisme
    Hoe zorg je dat je nieuwe eetgedrag een automatisme wordt. Dit doe je...
  • Mijn radar Mijn radar
    Mijn radar Ik krijg vaak de vraag van klanten hoe het kan dat...

Uw BMINaar de BMi tabel »

© 2011-2023 All Rights Reserved