werkboek, ik mag alles eten, GCN, gewichtsconsulente, coaching, slankmetgcn Welkom bij Gewichtsconsulente Limburg
Gezond Gewicht – Gezond leven
Bel me voor meer informatie: 06-42061695

Boeken bestellen “Ik mag alles eten”

Vanaf heden kun je de “ik mag alles eten” werkboeken los bestellen via de volgende link 

De “ik mag alles eten” is gecreëerd uit onvrede van huidige methodes om af te vallen. Er zijn zoveel verschillende methodes waarbij je bij de een het een niet mag en bij de andere methode weer iets anders niet mag. Deze afslankmethode gaat niet over wat er niet mag maar over wat wel mag en is gebaseerd op het maken van nieuwe keuzes, het zoeken naar alternatieven en niet door  het verbieden van bepaalde voedingsmiddelen. Gewicht verliezen is daardoor niet het uitgangspunt maar een logisch gevolg. We besteden aandacht aan zowel gezonde voeding, beweging als ontspanning. De reden dat het werken met de GCN methode zo succesvol is voor ons EN voor de klant is omdat we ons richten op 3 pijlers;

  1. we voeren coachingsgesprekken met de klant,
  2. de klant leest informatie uit het “ik mag alles eten”werkboek,
  3. de klant maakt opdrachten uit het “ik mag alles eten”boek.

Hiervan is bewezen dat op deze manier de  informatie het snelst opgenomen en behouden blijft. Zo ontstaat een hoge motivatie gedurende de coaching-periode en niet alleen tijdens de gesprekken. Voor jou als consulent scheelt dit veel werk, je hoeft nauwelijks nog iets voor te bereiden en op deze manier is ook de motivatie van je klant controleerbaar.  Onze methode is 3 keer zo succesvol als ieder andere methode om eetgedrag en -gewoonten te veranderen en gewicht te verliezen.  Wij geloven in een combinatie van kennis/gesprekken/opdrachten en motivatie. Door met onze methode te werken wordt coaching op gedrag een succes. Op deze manier wordt gegarandeerd dat de kans op blijvende gedragsverandering en gewichtsverlies het grootst is.

Voor het volgen van de workshops inclusief 2 werkboeken of wil je losse boeken of materialen bestellen klik op deze link om naar de webshop te gaan.

Print Friendly

wat zou Mylene zeggen

gewichtsconsulente Mylene Ruyters

Laatste berichten

  • Automatisme Automatisme
    Hoe zorg je dat je nieuwe eetgedrag een automatisme wordt. Dit doe je...
  • Mijn radar Mijn radar
    Mijn radar Ik krijg vaak de vraag van klanten hoe het kan dat...

Uw BMINaar de BMi tabel »

© 2011-2023 All Rights Reserved