Mylène Ruyters gediplomeerd gewichtsconsulente, afslankcoach, bgn, en ervaringsdeskundige in Limburg Welkom bij Gewichtsconsulente Limburg
Gezond Gewicht – Gezond leven
Bel me voor meer informatie: 06-42061695

Even voorstellen

Mijn naam is Mylène Ruyters, gediplomeerd gewichtsconsulente, afslankcoach, ervaringsdeskundige en eigenaar van Gewichtsconsulenten Nederland. Ik ben gespecialiseerd in het geven van voedings- en bewegingsadviezen en het begeleiden van mensen met gewichtsproblemen die al meerdere diëten hebben gevolgd maar waarbij geen enkel dieet geholpen heeft.

Ik ben een ervaringsdeskundige in het afvallen, eten en lijnen. Jarenlang heb ik geworsteld met eten, kreeg ik te maken met het jojo-effect en  werd ik telkens teleurgesteld in mezelf. Eten bleek meer controle over mij te hebben dan ik over het eten.

Totdat ik zelf een methode bedacht waardoor ik het eten de baas werd. Het bleek eigenlijk niet eens zo moeilijk te zijn toen ik wist welke gewoontes en patronen ik moest veranderen en welke keuzes ik moest maken. Ik ben deze methode de GCN afslankmethode  ‘ik mag alles eten’  gaan noemen. Inmiddels werken meer dan 60 gewichtsconsulenten door heel Nederland met deze methode en is in oktober 2012 mijn boek” Wat zou Mylene zeggen” uitgegeven.

Gewichtsconsulente Limburg kan jou helpen om die persoon te worden die je wilt zijn door je anders te laten denken, eten en te handelen. Mijn programma bestaat uit :

  • je gedachtegang te veranderen,
  • je doelen te visualiseren,
  • je eetpatroon aan te passen en
  • te werken met haalbare doelen.

Jij bent die persoon die jij wilt zijn!

Jij bent het waard!!!! “ik mag alles eten”

Mylène Ruyters Gewichtsconsulente Limburg

Lid van Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN)

Mylene Ruyters gewichtsconsulente Limburg

Print Friendly

wat zou Mylene zeggen

gewichtsconsulente Mylene Ruyters

Laatste berichten

  • Automatisme Automatisme
    Hoe zorg je dat je nieuwe eetgedrag een automatisme wordt. Dit doe je...
  • Mijn radar Mijn radar
    Mijn radar Ik krijg vaak de vraag van klanten hoe het kan dat...

Uw BMINaar de BMi tabel »

© 2011-2023 All Rights Reserved